top
De eerste editie van Piracy Festival zal plaats vinden in de Moira

De Moira is een stichting die zich ten doel stelt cultuur te bevorderen in theatrale en sociale zin. Naast huisvesting heeft het pand van de stichting Moira twee publieke doeleinden, namelijk de Moira Expo en de Moira zaal.

Routebeschrijving naar De Moira te Utrecht

Per auto:
Bij de Moira zelf is het vrij moeilijk parkeren, u kunt dan ook beter uw auto wegzetten in een parkeergarage. Vanaf de parkeergarages is een paar honderd meter lopen. Rechtstreeks naar de Moira Volg vanaf de A2/ A12/ A27/ A28 etc , de borden A27 (ring Utrecht). Vanaf de A27 neemt u de afslag VEEMARKT (30) richting het centrum. Op de eerste rotonde gaat u rechtdoor. U bevindt zich nu op de KARDINAAL DE JONG WEG.
Bij de tweede rotonde gaat u links, u bevindt zich nu op de BLAUWKAPELSEWEG welke overgaat in de KLEINE SINGEL. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf de WITTEVROUWEN SINGEL op. Na de brug wordt dit de WEERDSINGEL. U kunt het beste hier een plekje zoeken om vervolgens te voet bij de rotonde over de brug te lopen de NOORDERSTRAAT in.
Vervolgens links de VAN ASCH VAN WIJCKSKADE op. De kade loopt u vervolgens helemaal uit totdat u bij de WOLVENSTRAAT komt! De Moira zit op nummer 10 aan uw linkerhand.

Via een parkeergarage naar de Moira:
Volg vanaf de A2/ A12/ A27/ A28 etc , de borden A2 (ring Utrecht). Vanaf de A2 neemt u de afslag (8) richting Centrum. U bevindt zich op de MARTIN LUTHER KINGLAAN. Bij het eerste verkeersplein (24 oktoberplein) gaat u rechtdoor. U bevindt zich nu op de WEG DER VERENIGDE NATIES.
Deze gaat over in de GRAADT VAN ROGGENWEG. U blijft de weg volgen totdat u rechtsaf kunt slaan de DAALSETUNNEL door richting het centrum. Vervolgens gaat u bij de stoplichten rechtdoor en direct erna rechtsaf de wijk in. Hier staat de parkeergarage PAARDENVELD.

Vanaf de parkeergarage (PAARDENVELD) naar de Moira:
U loopt vanaf de parkeergarage langs het politiebureau de WATERSTRAAT in. Vervolgens steekt u de weg over blijft u deze straat volgen (kerk aan uw rechterzijde houden). Bij de gracht aangekomen gaat u linkaf, en vervolgens over de brug (Zandbrug) de gracht over.
Na de bruggaat u direct links de VAN ASCH VAN WIJCKSKADE op. Let op deze loopt direct langs hetwater (aan uw linkerhand). De kade loopt u vervolgens helemaal uit totdat u bij de WOLVENSTRAAT komt! De Moira zit op nummer 10 aan uw linkerhand!

Per bus:
Neem een van de vele bussen (11,77,53,8 etc.) die vanaf CS richting Janskerkhof gaan en stap hier uit. Loop linksaf de Drift en de Plompetorengracht af en aan het eind loopt u tegen de Moira aan. Als u met bus 8 gaat, kunt u bij Wittevrouwensingel uitstappen en rechtsaf richting de Moira lopen.

De line-up is rond! Klik op Programma om ze zien welke kunstenaars, bands en dj's er op Piracy Festival staan.

Wil je vrijwilliger zijn op het festival. Stuur dan een mailtje naar:info@piracyfestival.nl.

Het eerst volgende feest is op 19 juni in de moira!!!

top